Blue Orange Company

Blue Orange Company staat voor:
Blue: verfrissende kennis, betrouwbaarheid en communicatie.
Orange: enthousiasme, positiviteit en energie.

Door je vaardigheden on-the-job te trainen kun je vol enthousiasme, positiviteit en energie op een betrouwbare en verfrissende manier communiceren. Zonder kennis kun je niet enthousiast zijn, en andersom ook niet. Wij bieden je ‘best of both worlds’.

 

Social Media

Robert-Jan van Zessen

Blauw is de favoriete kleur van Robert-Jan.

Robert-Jan heeft jarenlang ervaring in acquisitie en sales voor bedrijven. Na zijn studie is hij gestart bij Heineken USA (New York en San Diego), waar hij verantwoordelijk was voor commercie. Hij maakte de overstap naar Heineken Nederland en leidde een groot salesteam. Daarna heeft hij start-ups en MKB-bedrijven succesvol geholpen bij het werven van nieuwe klanten en heeft diverse salesteams gecoacht.

Door zijn saleservaring kan Robert-Jan anderen goed coachen en stelt de juiste vragen waardoor medewerkers inzicht krijgen in hun gedrag. Het motto van Robert-Jan is: “Ga uit van je eigen kracht en doe telkens kennis op om beter te worden.”

Hij heeft de HBO studie Bedrijfseconomie afgerond.

Robert-Jan@blueorangecompany.com I 06 – 11 72 74 05

 

Judith Smits

Oranje is de lievelingskleur van Judith.

Judith is als spreker aangesloten bij Speakers Academy: Europa’s grootste sprekersinstituut.

Zij heeft vele jaren ervaring in het werven van nieuwe zakelijke klanten voor bedrijven. Ze is haar carrière gestart bij Heineken. Daarna heeft ze zich verder gespecialiseerd in het werven en aantrekken van nieuwe klanten bij zowel start-ups, MKB-bedrijven en maatschappelijk betrokken ondernemingen in diverse branches. Zowel telefonisch als via netwerken.

In haar laatste baan heeft ze binnen korte tijd het grootste netwerk van advocatenkantoren in Nederland opgezet. Zonder moeite. Dat ging haar zo makkelijk af dat steeds meer mensen aan haar vroegen: “Judith, hoe doe je dat? Dat wil ik ook! Leer me het!”

Judith houdt ervan om vol energie en enthousiasme anderen te inspireren en te motiveren. Haar motto is: “Ik geloof vurig in de kracht van enthousiasme en een positieve mindset. En in een big smile!”

Ze heeft twee studies afgerond: HBO Commerciële Economie en de universitaire studie Communicatiewetenschap.

Judith@blueorangecompany.com I 06 – 31 94 15 09