Gerard Leeuwenburgh

Robert-Jan heeft voor de Jaarbeurs Utrecht het Centrale Salesteam en het Sales Supportteam getraind en gecoacht. Ik ben enthousiast over de boost die het team hierdoor heeft gekregen. In een paar maanden tijd heeft Robert-Jan geholpen het team klantgerichter en effectiever te laten werken en met nieuw enthousiasme de omzet weten te verhogen. Door zijn gedrevenheid en persoonlijke aanpak is Robert-Jan goed in staat geweest de teamleden in hun kracht te zetten.

Gerard Leeuwenburgh – Commercieel Directeur Jaarbeurs

Henk Kievit

Vol energie werkt Judith als interim bij onze recruitmentafdeling van Nyenrode Business Universiteit. Wij zijn een persoonlijke universiteit en vinden het belangrijk om dit uit te dragen. Judith helpt ons om de Nyenrodebeleving over te brengen op senior managers en bestuurders uit het bedrijfsleven die zich op een modulaire MBA aan het oriënteren zijn. Dit doet zij door hen op een persoonlijke manier en met veel enthousiasme te benaderen. Dit brengt veel positiviteit bij deelnemers en bij het team van Nyenrode teweeg. Met mooie resultaten bij ons modulair MBA!

Dr. Ir. Henk Kievit – Nyenrode Business Universiteit (Director Faculty Center for Entrepreneurship, Governance & Stewardship & Program Director Modular Executive MBA programs)

Robert Andriesse

Judith heeft onze studentenbedrijven geholpen met behulp van de juiste acquisitietraining, dit heeft geleid tot een goede entree tot de markt, door haar training hebben de studenten hun entree-angst overwonnen wat geleid heeft tot veel afspraken en dus omzet.

Robert Andriesse – Business School Notenboom

Foto Liesbeth

Wij hebben jullie manier van training geven ervaren als zeer prettig en leerzaam. Dit omdat jullie de training op zo’n manier geven dat we bij onszelf konden blijven, met hulp van jullie handvaten en adviezen.

We vinden de manier van aanpak heel pakkend en verrassend voor deze tijd. Niet weer zo’n commerciële training waarbij het doel is om de klant iets ‘door de neus’ te boren maar echt aandacht en begrip voor de klant. Het oefenen met eigen klanten hebben we ook als zeer prettig ervaren en niet de rollenspellen dat vaak niet met de werkelijkheid overeen komt. Wij willen jullie bedanken en veel succes wensen met jullie bedrijf!

Annette Vendrig en Liesbeth Baars – Rabobank Food & Agri Team Midden Nederland

Twan van Schaaijk

In januari al de omzet behaald die we normaal gesproken pas in mei zouden bereiken!

Onze beste start van de laatste vijf jaren. Doordat we nu wekelijks bellen met Robert-Jan van Blue Orange Company maken mijn medewerkers veel makkelijker afspraken met potentiële klanten. Met als resultaat dat we in januari al de omzet hebben behaald die we normaal gesproken pas in mei zouden bereiken. Mijn bedrijf groeit, dankzij de hulp van Blue Orange Company. We zijn heel blij met de praktische aanpak en vooral met het resultaat!

Twan van Schaaijk – Directeur JJM Personeel

Claudia Janssens

Judith en Robert-Jan zijn bij Spaans Advocaten op kantoor geweest om aan de vijf advocaten een netwerktraining te geven. We waren alle vijf ontzettend enthousiast over de training.

Er werden tips gegeven die heel praktisch en direct inzetbaar waren, maar we werden er ook toe aangezet om zelf door te denken. Er was veel ruimte voor discussie en uitwisseling van ervaringen, heel prettig en leerzaam. Voor mijzelf geldt dat ik direct ontzettend gemotiveerd en geïnspireerd was om met het geleerde aan de slag te gaan. Deze netwerktraining is echt een enorme aanwinst voor advocaten!

Claudia Janssens – Spaans Advocaten

Julie Schreinemacher

Met haar tomeloze energie en positiviteit laat Judith een onuitwisbare indruk na bij zowel klant als collega. Judith is uiterst doelgericht en doortastend in de interim salesopdrachten die zij uitvoert voor Nyenrode. Samen met haar natuurlijke charme weet zij dan ook direct resultaat op te leveren. Judith is pro-actief en beoogt een continue groei, voor zichzelf, haar omgeving en haar klant. Deze groei weet ze onder andere te realiseren door haar openheid in zowel feedback geven als ontvangen. Het is een plezier om met Judith te werken!

Julie Schreinemacher – Nyenrode Business Universiteit

Coen Hazelhoff

Om jonge medewerkers van Rabobank Hilversum- en Plassen kennis te laten maken met Jong Rabo is op het advieskantoor aan de Thebe in Hilversum het evenement Succesvol Netwerken georganiseerd.
IJudith stond met veel enthousiasme en energie voor de groep waardoor er veel interactie ontstond met de aanwezigen. Na de presentatie kon men tijdens meerdere speeddate sessies de opgedane gelijk in praktijk brengen. Na afloop evalueerde Judith plenair de resultaten. Het was een leerzame, leuke avond die dankzij de invulling van Judith veel positieve reacties opleverde.

Coen Hazelhoff – Jong Rabo (landelijke jongerenvereniging Rabobank)

Chakir El Bouddounti

Door de presentatie van Judith Smits over succesvol netwerken kregen de leden van Jong Rabo een handvat geboden hoe je doelgericht relaties op kunt bouwen en hoe je deze kunt onderhouden. De sessie bracht veel teweeg bij ons en zorgde voor veel energie en inspiratie.

Chakir El Bouddounti – Jong Rabo (landelijke jongerenvereniging Rabobank)

Karlien van den Broek

Judith heeft als spreker tijdens het Rabobank Startersmaatje aan startende ondernemers de kracht van netwerken uitgelegd. Dat het belangrijk is jezelf te presenteren, nieuwe contacten te maken en de samenwerking met elkaar op te zoeken. Dat is wat wij als bank belangrijk vinden om startende ondernemers in te ondersteunen.

Karlien van den Broek – Rabobank Maas & Waal

Monique van Dijk

Tijdens een netwerkbijeenkomst van Business Connectors Blaricum heeft Judith een inspirerende PEPtalk gehouden over andere manieren om nieuwe klanten te krijgen. Verfrissend was dat ze direct het publiek erbij betrekt. De ondernemers waren enthousiast en zeer positief en gingen tijdens de netwerkborrel direct met haar tips aan de slag. Dank en veel succes verder Judith!

Monique van Dijk – Ambassadeur Business Connectors ’t Gooi

Dorien Schonenberg

Judith heeft ons team van specialisten een salesboost gegeven toen wij overgingen naar onze eigen huidverbeteringslijn Beauty by Dorien. Zij helpt ons om contact te maken met de klant, want naast een kwaliteitsproduct is klantcontact het allerbelangrijkste. Het gaat om de beleving.

Dorien Schonenberg – Dorien Anti-Ageing Center

Jan Willem Wiesenekker

Judith heeft een leuke presentatie gegeven over hoe je aan nieuwe klanten komt. Met haar big smile en enthousiasme kreeg ze de hele zaal plat.

Jan Willem Wiesenekker – Voorzitter Business Club Zuyderzee

Frank Westerink

Judith, ik wil je graag bedanken dat je als jurylid tijdens het pitchevent voor de Nyenrode Alumni VCV, start ups hebt klaargestoomd om te pitchen voor investeerders. De kandidaten hebben veel gehad aan jouw opmerkzame vragen en praktische tips over sales, acquisitie en presentatietechnieken!

Frank Westerink – Nyenrode Alumni VCV

Victorien Bruggink

Judith en Robert-Jan weten met hun kennis en enthousiasme de groep op interactieve wijze te scholen in het benaderen van potentiële klanten.

Victorien Bruggink – AJUUS Juristenkantoor

Loes Dijkstra

Wij hebben Judith als gastspreker uitgenodigd om tijdens ons zakenontbijt van haar te horen hoe zij slim en met plezier netwerkt. We zijn er direct mee aan de slag gegaan. Het heeft ons nieuwe inzichten gegeven en voor sommigen was het een bevestiging, wat ook fijn was.

Loes Dijkstra – Vereniging Halfacht, hét zakenontbijt

Rose Jansen

Ik ben vet goed aan het bellen. Trots op mezelf. En ik vind het eigenlijk helemaal niet meer moeilijk.

Rose Jansen – Create Coaching

Ilona Buddingh

Dat je met je stem en positieve energie een positieve reactie aan de telefoon kunt creëren! Dat is mijn grootste eye-opener!

Ilona Buddingh’- Maas – Con3bute